Fysio Mariastraat

Als je door de huisarts of specialist naar de fysiotherapeut bent verwezen, meld je je aan bij de praktijk. Maar je kunt je ook zonder verwijsbrief bij onze praktijk melden. Dit kan persoonlijk aan de balie of telefonisch (0161) 223061. Je gegevens worden opgenomen en er wordt zo snel mogelijk een afspraak gemaakt, waarbij rekening wordt gehouden met je wensen.

Intake
Bij de eerste afspraak wordt een intakegesprek en een fysiotherapeutisch onderzoek verricht. Daarna zal een behandelplan worden gemaakt en met je worden besproken. De behandeling kan daarna worden gestart.

Kwaliteit
Natuurlijk staan alle fysiotherapeuten ingeschreven in het BIG-register en daarnaast in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. We vinden het belangrijk om de nieuwste ontwikkelingen in ons vak te volgen. Daarom gaan alle collega’s regelmatig naar nascholingsactiviteiten.

Afspraak maken
Wil je een afspraak maken dan kan dat persoonlijk door op de praktijk langs te komen of telefonisch. Natuurlijk kan dat ook per e-mail. Wij proberen u dan zo snel mogelijk te bellen om een afspraak te maken.

Sluit tekst...