Even voorstellen

Bekkenfysiotherapeut

  • In 1985 ben ik afgestudeerd aan de academie fysiotherapie Breda. In 1996 heb ik de opleiding bekkenfysiotherapie afgerond en ben me sindsdien steeds meer hierin gaan specialiseren. In 2016 heb ik de opleiding counseling seksuologie post HBO gevolgd.

    Ik werk ruim 30 jaar in Breda in een praktijk gericht op bekkenfysiotherapie. Van hieruit is een intensieve samenwerking met gynaecologen, urologen en MDL-artsen vanuit het Amphia en een seksuoloog, werkzaam in bovengenoemde praktijk. Daarnaast is er een samenwerking met verschillende verloskundigen.

Praktijk Fysio Mariastraat

  • Het meest boeiende in mijn vakgebied vind ik de relatie tussen voelen – denken – doen. Veel klachten hebben zowel een fysieke als mentale oorzaak en het inzicht hierin kunnen geven biedt vaak veel duidelijkheid in het klachtenbeeld. Ik zal dit in mijn behandeling dan ook duidelijk aandacht geven.

    Sinds augustus 2018 ben ik in deze praktijk werkzaam. Ik ben in Rijen geboren en heb hier destijds mijn stageperiode gelopen. Erg leuk om nu in Rijen als bekkenfysiotherapeut te werken.

    Mary is op woensdag werkzaam op onze praktijk aan de Mariastraat 44 in Rijen.